VOLA

VOLA produceres på fabrikken i Horsens af engagerede og kvalitetsbevidste medarbejdere, der føler stor stolthed over at levere perfekt kvalitet

Hos VOLA er kvalitet en del af kulturen. Kun det perfekte produkt er godt nok til VOLA kunden. Det kræver års oplæring og erfaring at bukke en tud perfekt, producere den perfekte lodning og den perfekte overflade.
VOLA er skandinavisk håndværk, der understøttes af den nyeste teknologi.

Stort set alle komponenter fremstilles i Danmark hos VOLA A/S, hvor produktionen er baseret på en ideel blanding af skandinavisk håndværk og anvendelse af det nyeste teknologiske udstyr. Produktionen er baseret på LEAN principperne, hvor lagre minimeres, og hvor produkterne sættes i produktion i det øjeblik, de sælges.

Produktionen er organiseret i teams, der samarbejder tæt for hele tiden at forbedre processerne. Hver enkel proces så som bukning af tude og polering af overfladerne kræver en særlig kompetence. Hvert armatur testes individuelt før det emballeres og sendes ud i verden.

"At skabe og producere et design i en kvalitet, der holder igennem flere generationer er det bedste eksempel på bæredygtighed og en bevidst omgang med vore naturlige ressourcer."

Såvel i fremstillingen som i brugen af VOLA armaturer er der taget hensyn til miljøet. Restmaterialer genanvendes i produktionen, og bygherren kan konfigurer sine armaturer, så de kun giver præcis den nødvendige vandmængde. På den måde skånes naturen mest muligt.

VOLA A/S

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag.

Kataloger / Brochurer

VOLA A/S

VOLA – Hovedkatalog

Et VOLA katalog der giver dig inspiration til skandinavisk-designet armaturer samt tilbehør til dit køkken eller badeværelse.

Brusearmatur

Køkkenarmatur

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

{company.name} vil gerne kontakte dig

For at se dette katalog, skal du give tilladelse til at {company.name} må kontakte dig.

Indhent tilbud

-