Win-Door

OM WIN-DOOR
Win-Door ApS er et bolighus for alt udenom med produktion og salg af udestuer, terasseoverdækninger, ly og læ løsninger, vinduer og døre, som lavenergiprodukter.
Vi producerer hos udvalgte leverandører i Danmark og Tyskland – efter de bedste håndværksmæssige traditioner. Win-Door tilbyder et bredt udvalg i individuelle mål og designs til konkurrencedygtige priser.

Kvalitet men billigere
Hos Win-Door ApS har vi siden virksomhedens start i år 2000 specialiseret os i kvalitetsløsninger, når det handler om boligtilbehøret til alt uden om boligen som fx. carport, gardenlounge og hegn. Win-Door tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsmærkede elementer i individuelle mål og designs til konkurrencedygtige priser. Vores mangeårige erfaring i branchen og altid opdaterede viden er DIN garanti for den bedste løsning til den rigtige pris.

Troværdighed
Hos Win-Door lægger vi vægt på godt købmandskab forenet med top professionelt arbejde overalt i processen: Fra rådgivning over tilbud til salg og levering og den endelige montering af den løsning, der matcher netop dine behov.

Win-Door – Outside Living ApS

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag.

Kataloger / Brochurer

Win-Door – Outside Living ApS

Udestue – Brochure

Alle vores udestuer og vinterhaver er tilpasset netop dine ønsker og din boligs byggestil. Med Win-Door er du garanteret en professionel rådgiver og samarbejdspartner, der kan give dig en eksklusiv udvidelse af din bolig, og mulighed for sommer året rundt.

Terrasseoverdækning

Folde- og Skydedøre

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag

Min side

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

Indhent tilbud

-