Zurface - Natural Stone Solutions

Natursten tilfører bygninger, torve og andre anlægsbyggerier en hårdfør og klassisk elegance, som ikke kan sammenlignes med andre materialer. ZURFACE leverer stærke og eksklusive naturstensprodukter i høj kvalitet, og vi rådgiver på alle niveauer om naturstensløsninger inden for anlæg og byggeri og som interiør.

Efter en række strategiske virksomhedssammenlægninger er ZURFACE i dag Danmarks største og stærkeste naturstensleverandør. Vi kan derfor tilbyde professionelle løsninger med en volumen og specialisering som ingen anden på det danske marked.

ZURFACE tilbyder slidstærke og vejrbestandige naturstenløsninger til udendørs anlægsprojekter som torve, trapper og facader. Overalt i Danmark er pladser og fremtrædende bygninger belagt med klassiske natursten som granit, gnejs og basalt, og vi tilpasser og udvikler produkter, der spiller sammen med områdets ånd og historie.

Vores eksklusive interiørløsninger til eksempelvis gulve, køkkener og badeværelser løfter erhvervsdomiciler, spa- og wellnessafdelinger og private boliger med en afdæmpet tekstur og diskret glød og elegance. Natursten er et organisk materiale, som vi former og detaljerer efter ønske.

ZURFACE er Danmarks eneste virksomhed med egne stenbrud på Bornholm, og vi både bryder og forarbejder den efterspurgte bornholmske granit og gnejs. De fire klassiske bornholmske stentyper er Blå Rønne, Moseløkke, Paradis og Helletsbakke. På det skandinaviske marked er ZURFACE eneforhandler af klassiske internationale brands som Burlington Stone, Basaltite, Vaselli Marmi, Sofil og Canteras Valsan. Desuden har vi årelangt samarbejde med andre udvalgte leverandører i blandt andet Portugal, Kina, Indien og Sverige, og vi garanterer priser og kvaliteter.

Organisatorisk er ZURFACE resultatet af en række virksomhedssammenlægninger gennem det seneste årti.

Målet har været at etablere en samlet virksomhed, som kunne opfylde de specialiserede krav og ønsker fra rådgivere, arkitekter og bygherrer på det professionelle marked, og vi er nu den stærkeste rådgiver og producent i den danske naturstensbranche. Vores fundament består af Stenex A/S, TR Granit, SA Granit og Euro-sten.

ZURFACE er en landsdækkende virksomhed med internationale samarbejdspartnere og en stigende eksportandel.

ZURFACE A/S

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag.

Kataloger / Brochurer

ZURFACE A/S

Læs True Color teglbrochuren her

Læs True Color teglbrochuren her

Inspiration

Interiør

Facade

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

{company.name} vil gerne kontakte dig

For at se dette katalog, skal du give tilladelse til at {company.name} må kontakte dig.

Indhent tilbud

-