Arkitektfirma ARK360

Arkitektfirma ARK360 er en moderne og engageret arkitektvirksomhed. Den kreative og byggetekniske sparringspartner gennem alle faser af jeres byggeri. Tegnestuen står for kommunikationen direkte til jer som bygherre – fra den første skitse er lavet – til byggeriet står færdigopført.

Tegnestuen arbejder først og fremmest på at gøre det let for jer som bygherre at gennemføre et byggeprojekt. Vi bestræber os på at skabe størst mulig værdi for vores kunder, og vores projekter er kendetegnet ved at tage afsæt i jeres ønsker og behov. Vores arkitektur er enkelt, stilfuldt, og anvendelig med fokus på og afsæt i beboernes rummelige behov og aktiviteter.

Skal I bygge nyt, bygge til eller bygge om, kan tegnestuen hjælpe jer sikkert igennem hele forløbet.

Tegnestuen indgår med stor indlevelse og engagement i jeres projekt, inden for jeres økonomiske satte rammer.

I tæt samarbejde finder vi den optimale løsning. Det drejer sig om jeres hjem, så vi går ikke på kompromis. Hvad enten det drejer sig om en mindre tilbygning til privatvillaen, renovering eller den individuelle drømmebolig står vi klar til at hjælpe jer.

Tegnestuen arbejder fuldt digitaliseret, hvilket giver jer mulighed for at se jeres “færdige” projekt i 3D og se alle detaljer inden den endelige beslutning og byggeriet sættes i gang.

Inden et projekt sendes i udbud, er det vigtigt at få det optegnet og beskrevet i detaljer. Tegnestuen gør projekterne helt færdige, så helheden bevares. De planlagte ideer føres helt ud i detaljerne. Derfor er projekteringsfasen det led i processen, vi gør ekstra meget ud af.

I et hovedprojekt udarbejdes detailtegninger og beskrivelser af byggeprojektet. Alt skal være entydigt og fuldstændigt, så der ikke hersker tvivl om, hvordan byggeprojektet skal være og gribes an.

Men alle projekter starter med en ide og et skitseprojekt.
Vi udfører skitseprojekter til nybyggeri, ombygning og tilbygning eller nye erhvervsbygninger.

Startpunktet for et nyt byggeri er forskelligt fra projekt til projekt. Har I mere eller mindre selv tegnet huset, som I gerne vil have det? Eller har I brug for inspiration og giver tegnestuen frie hænder til at komme med et bud på jeres drømmehus, tager vi gerne udfordringen op. ARK360 arbejder med kreative løsningsforslag og sætter funktionaliteten i højsædet.

Kontakt os endelig på tlf. 96300360 eller info@ark360.dk, hvis I har spørgsmål eller nysgerrig på, hvad vi kan hjælpe jer med.

Arkitektfirma ARK360

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag.

Ydelser

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

{company.name} vil gerne kontakte dig

For at se dette katalog, skal du give tilladelse til at {company.name} må kontakte dig.

Indhent tilbud

-