Arkitektfirmaet Faber & Have

Arkitektfirmaet Faber & Have blev grundlagt i 2015 af Arkitekt MAA Lars Faber Starklint og Arkitekt MAA Ruben Karstoft Have efter samlet mere end 30 års erfaring fra ansættelser hos Friis & Moltke, SHL, 3XN og Kjaer & Richter som ledende medarbejdere i konkurrence-, og projekteringsafdelingen.

Arkitektfirmaet Faber & Have arbejder indenfor et bredt spektrum af arkitektfagets genrer med fokus på kultur-, institutions,- og erhvervs,- og boligbyggeri. Med høj faglighed og holistisk tilgangsvinkel til alle projekter, store som små, tilstæbes en funktionel, bæredygtig og oplevelsesrig arkitektur.

Arkitektur udarbejdes og skabes på baggrund af en grundig analyse, hvor den gode idé udvikles med et afsæt i opgavens specifikke karakter og som en fortolkning og arkitektonisk realisering af bygherres drømme og krav.

Arkitektur indpasses i en skala som imødekommer de menneskelige proportioner og med rumlig variation og kvalitet skabes smukke og funktionelle rammer for menneskers daglige liv og færden.

Arkitektfirmaet Faber & Have ApS

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag.

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag

Min side

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

Indhent tilbud

-