Vision Arkitekter

Siden 2001 har vi tegnet mere end 200 projekter inden for nybyggeri, renovering, tilbygning og byfornyelse for private, erhvervsdrivende og det offentlige. Blandt vores arbejder findes både renovering af ældre etageejendomme og nybyggeri for projektudviklere, men vores speciale er at skabe unikke enfamiliehuse – enkle i udformningen, stærke i udtrykket og funktionelle i indretningen.

Hvad enten det gælder en ny villa, renovering af et ældre byggeri eller en tilbygning er essensen i vores arbejde altid et stærkt koncept der genererer et æstetisk udtryk og en overbevisende funktionalitet. Vi har erfaringen, kreativiteten og kompetencerne til at rådgive dig i alle byggeriets faser. Vi giver dine drømme form.

Når vi skitserer projekterne, kombineres dine idéer og vores professionelle input i hver eneste streg. Vi tager udgangspunkt i stedets kvaliteter og skaber en unik arkitektonisk helhed – en ramme for livets udfoldelse.

Vores vision er at skabe en enkel og æstetisk funktionel arkitektur i tråd med den stolte nordiske formgivnings og arkitekturtradition.

Vi skaber tidløs arkitektur, der taler for sig selv.

VISION ARKITEKTER ApS

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag.

Helårshuse

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

{company.name} vil gerne kontakte dig

For at se dette katalog, skal du give tilladelse til at {company.name} må kontakte dig.

Indhent tilbud

-