Petersen Tegl A/S logo
Petersen Tegl A/S
Tilbage til oversigt
Petersen Tegl A/S logo
Petersen Tegl A/S
Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland, Sjælland, Hovedstaden, Fyn
Besøg hjemmeside

Petersen Tegl A/S

Petersen Tegl er et dansk teglværk, der fremstiller og sælger mursten med vægt på det gode håndværk. Som et af de få teglværker i verden mestrer Petersen Tegl at brænde tegl med kul. Processen tilfører de vandstrøgne mursten et rigt farvespil i lyse og mørke nuancer. Mere end halvdelen af Petersen Tegls sortiment udgøres af 100 % håndtilvirkede produkter, inkl. den verdensberømte Kolumba™. Petersen Cover™, der ligeledes er 100 % håndlavet, er et teglprodukt udviklet til beklædning af tag såvel som facade. Fremstilling af sten til specialopgaver er et væsentligt forretningsområde, hvor der arbejdes tæt sammen med arkitekter eller bygherrer.

Petersen Tegl blev grundlagt i 1791 og er siden blevet drevet af den samme familie i lige linje. I dag eksporterer teglværket sine produkter til hele verden, herunder USA, Japan, Rusland, Australien og talrige europæiske lande.

Opdateret med succes
Katalog | Januar 2021

Brick Inside

Brick Inside præsenterer 59 forskellige interiører, der anvender mange typer mursten og fliser for at skabe indbydende rumligheder med særpræg.