Hvordan ser jeres drømmehus ud?

Er individualitet, originalitet og høj kvalitet i boligen et ønske? Så kan et arkitekttegnethus hos LTM Arkitekt- og Byggefirma være den helt rigtige løsning til dig.

Et hjem, som er tegnet af en arkitekt, er helt unikt og tilpasset dine individuelle ønsker og behov. Mulighederne ved et arkitekttegnet hus er derfor også rigtig mange, hvilket betyder, at du selv kan bestemme ned til mindste detalje, hvordan din nye drømmebolig skal se ud.

Mange tror, at fordi et arkitekttegnet hus er en individuel boligløsning er det ensbetydende med, at det er en dyr løsning. Det er dog ikke ret meget dyrere at bygge et individuelt hus, og vi kan desuden bygge helt efter, hvad budgettet tillader.

Da vi både er et arkitektfirma og et byggefirma, kan vi klare hele processen fra tegnebrættet til udførelsen af dit nye byggeprojekt, så du til sidst står med et nybygget nøglefærdigt hus. Der er dog også mange af vores kunder, der kommer medet færdigt tegneprojekt, som de ønsker, at vi skal bygge for dem. Dette klarer vi naturligvis også hellere end gerne.

Skal vi hjælpe dig med at få det hus du drømmer om?

LTM ARKITEKT- OG BYGGEFIRMA ApS

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag.

Hustyper

Inspiration

Indhent et uforpligtende tilbud eller prisoverslag

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

{company.name} vil gerne kontakte dig

For at se dette katalog, skal du give tilladelse til at {company.name} må kontakte dig.

Indhent tilbud

-