LTM ARKITEKT- OG BYGGEFIRMA ApS

Her kan du indhente et tilbud eller modtage et prisoverslag på dit byggeprojekt.

Hvordan ser jeres drømmehus ud?

Er individualitet, originalitet og høj kvalitet i boligen et ønske? Så kan et arkitekttegnethus hos LTM Arkitekt- og Byggefirma være den helt rigtige løsning til dig.

Et hjem, som er tegnet af en arkitekt, er helt unikt og tilpasset dine individuelle ønsker og behov. Mulighederne ved et arkitekttegnet hus er derfor også rigtig mange, hvilket betyder, at du selv kan bestemme ned til mindste detalje, hvordan din nye drømmebolig skal se ud.

Mange tror, at fordi et arkitekttegnet hus er en individuel boligløsning er det ensbetydende med, at det er en dyr løsning. Det er dog ikke ret meget dyrere at bygge et individuelt hus, og vi kan desuden bygge helt efter, hvad budgettet tillader.

Da vi både er et arkitektfirma og et byggefirma, kan vi klare hele processen fra tegnebrættet til udførelsen af dit nye byggeprojekt, så du til sidst står med et nybygget nøglefærdigt hus. Der er dog også mange af vores kunder, der kommer medet færdigt tegneprojekt, som de ønsker, at vi skal bygge for dem. Dette klarer vi naturligvis også hellere end gerne.

Skal vi hjælpe dig med at få det hus du drømmer om?

Trustpilot anmeldelser
4/5
3 anmeldelser

Hustyper

Inspiration

Min side

Durian Media og Kommunikation
Dalgas Avenue 40
8000 Aarhus C

Indhent tilbud

-